Spring til indhold

Udvikling af ledelsesteam

Jeg hjælper ledelsesteam med at definere visionen for teamet og udvikle et stærkt samarbejde omkring realisering af visionen. Facilitering af dialoger, casearbejde omkring en konkret forandringsudfordring, fælles oplevelser i naturen, herunder vandreture indgår ofte i forløbet. Jeg bruger Insights Discovery til at sætte fokus på forskellige arbejdsstile 

Personligt lederskab

Jeg hjælper ledere til at styrke deres personlige lederskab. Der kan være brug for at ændre tilgang til selve det at være leder, at udvikle nye kompetencer for at udfylde lederrollen bedre, metoder til at håndtere pres, opnå større selvindsigt, håndtere udfordrende relationer på tværs af virksomheden. Typisk gennem individuelle ledersparrings-/coachingforløb af 5-10 samtaler.

Talentudvikling

Det er afgørende for de fleste virksomheder at kunne tiltrække og udvikle talenter. Opgaven er både at udvikle virksomheden Jeg designer og gennemfører talentudviklingsforløb, der giver plads til både det individuelle talent og til at udvikle kompetencer, der er relevante for talenterne på tværs af virksomheden.

Oplæg

Jeg laver ofte oplæg for store eller mindre grupper – gerne med livlig dialog undervejs – om bla. ledelse af ledere, ledelse på tværs, det hybride arbejde, ledelse opad, faciliterende ledelse og psykologisk tryghed.